Welkom bij ons!

SVS Gymnastiek & Jazzdance:

De vereniging is in 1958 opgericht en bestaat uit ruim 250 leden. SVS Gymnastiek & Jazzdance is aangesloten bij de Koninklijke Nederlands Gymnastiek Unie.

image01

Gezelligheid

Gymnastiek

Houdt u van gezelligheid en bewegen kom dan gerust eens langs in het Haarhuus Schalkhaar.

image02

Beweeg en dans mee!

Jazzdance

Of je nu 4 of 70 bent, dik of dun, of je net begint of al jaren ervaring hebt, het kan allemaal. Voorop staat het plezier van het bewegen op muziek.

image03

Lidmaatschap


We bieden de mogelijkheid om één gratis proefles mee te doen. Wil je hier gebruik van maken, dan moet je jouw aanmelding voor de proefles doen via de mail info@svs-gym-jazz.nl.
Vermeld hierbij jouw voor- en achternaam, leeftijd, de eventuele schoolgroep en je telefoonnummer. Hierna hoor je wanneer de mogelijkheid van de proefles is.
Wil je ná de proefles of zonder een proefles lid worden van onze vereniging, dan kun je hier klikken om je aan te melden. Lukt dit niet, neem dan via de mail contact op met administratie@svs-gym-jazz.nl.. Zij helpen je dan verder.

Het inschrijfgeld bedraagt: € 5,00.


Als lid word je regelmatig van nieuwe ontwikkelingen op de hoogte gehouden via ons onregelmatig verschijnende nieuwsbrief. Een vast item binnen SVS Gymnastiek & Jazzdance is onze 3-jaarlijkse uitvoering, waaraan alle groepen meedoen.


Uitschrijven als lid van SVS Gymnastiek & Jazzdance:

Het is slechts twee keer per jaar mogelijk om het lidmaatschap te beëindigen; vóór 1 januari en vóór 1 juli. Dit vanwege waarborging van inkomsten, beheersing van onze kosten en continuïteit binnen de groepen.

Voor het opzeggen als lid van SVS Gymnastiek & Jazzdance moet je een mail sturen naar administratie@svs-gym-jazz.nl., zij nemen dan contact met je op om het te regelen.